Ansigtsbehandling GUINOT er en eksklusiv, unik og luksuriøs fransk hudplejeserie, et af de førende mærker indenfor professionel hudpleje.

Ansigtsbehandling

GUINOT er en eksklusiv, unik og luksuriøs fransk hudplejeserie, som anses for at være et af de førende mærker indenfor professionel hudpleje.

GUINOT udvikles af højtstående videnskabsmænd, og videreudvikles til stadighed, for at tage hensyn til de seneste videnskabelige opdagelser, og integrerer dem effektivt i produkterne.

GUINOT´s filosofi er at bruge det bedste fra naturens verden, hvilket resulterer i et unikt parabenefri produkt, hvor man ikke bare opnår en sund og blød hud, men også ser synlige resultater.

Ansigtsbehandling: Serien har i dag en bred vifte af detail, og professionelle produkter, alle ekstremt effektive. Navnet GUINOT er i dag, mere end nogensinde, en garanti for kvalitet – en sikker hudplejeserie med specifikke produkter, der sikrer optimale resultater.

Igennem mere end 80 år, har GUINOT formået at opbygge et stærkt internationalt image, takket være deres egne research og udviklingslaboratorier.
Disse laboratorier er ansvarlige for produkternes unikke “up-to-date” formularer.

.

Ansigtsbehandling GUINOT er en eksklusiv, unik og luksuriøs fransk hudplejeserie, som anses for at være et af de førende mærker indenfor professionel hudpleje.