SkinPen Mikronålebehandling

SkinPens avancerede teknologi består af nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser. Når man bevæger SkinPen hen over huden og derved laver en række fine huller i huden, så stimulerer disse huller huden til at gendanne kollagen, samtidig med at der skabes en lang række fine mikrokanaler i huden.

Disse mikrokanaler gør det muligt for det aktive serum, at trænge op til 400 % mere effektivt ind i huden, og derved give det aktive serum, mulighed for at nå dybt ind i huden, og virke hvor behovet er størst.

Den forøgede optagelse af aktive ingredienser i huden, (f.eks. hyaluronsyrer eller stamceller) giver derfor en umiddelbar effekt, som minimerer fine linjer og rynker, samt tilfører huden fugt øjeblikkeligt.

Den avancerede hudnåleteknologi fremmer, og stimulerer den normale kollagen dannelse på samme måde som Fractional Laser behandlinger, men uden de bivirkninger, som den type behandlinger har. SkinPen er også mere effektiv end de fleste former for hudslibninger, og kemiske hudpeelinger.

SkinPen forårsager færre traumer, og mindre skader på huden, end traditionelle rollersystemer. De udskiftelige engangsnåle, fjerner risikoen for smitte mellem kunderne, og den indstillelige nåledybde gør det muligt, at skræddersy behandlingen til hvert enkelt formål.

Der anvendes naturligvis kun sterile nåle i klinikken. SkinPen er så avanceret, at den endda gør det både sikkert, og muligt at bruge den på den fine, og sarte hud omkring øjnene, læberne og næsen.

Du kan læse mere på

Skønhedspleje med SkinPens avancerede teknologi består af nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser.