Hot stone massage

Hot stone betyder varme sten.

Denne oversættelse beskriver meget godt, hvad hot stone massage er. Der er tale om en massageform, hvor bløde, opvarmede sten placeres på din krop, og bruges til at massere dine muskler.

Hot Stone massage er en gammel indiansk massageform, der på grund af dens gode effekter har været populær i mange år.

Det særlige ved hot stone massage

Den helt store forskel på hot stone massage, og andre massageformer er, at hot stone massage er en stenmassage. Det betyder, at jeg ikke direkte bruger mine hænder, men derimod bruger opvarmede sten til at massere dig.

Ved hjælp af stenene, bliver du masseret i rullende, og blide bevægelser. Det afstresser dine muskler, løsner op for spændinger, og har en unik positiv indvirkning på din psyke.

Værd at vide om de varme sten

Det er ikke hvilke som helst sten, som bruges til hot stone massage. Det er nemlig lavasten, som har en flot sort farve og et rundt og blødt udtryk.

Til behandlingen varmes lavastenene op, til de er cirka 50 grader. Formålet med at varme dem op er, at varmen fra stenene, trænger ind i din krop. Det hjælper med at løsne muskulære spændinger. Samtidig breder varmen sig til hele kroppen, og aktiverer dit blodomløb. Alt sammen til fordel for både kroppens fysik og psyke.

Lavastenene er ikke det eneste, som bruges under hot stone massage. Der anvendes naturligvis også dejlige olier, som medvirker til at skabe et godt flow og lange massagestrøg.

Gode grunde til at få hot stone massage.

Dine muskler afspændes.

Du kommer i en afslappet – næsten meditativ – tilstand.

(50 min)

.